Ombouwen van de T-splitsing Krimpenerbosweg, Vijverlaan naar een rotonde

16 februari 2021

Ombouwen van de T-splitsing Krimpenerbosweg, Vijverlaan naar een rotonde

Van maandag 22 februari 06.00 uur tot en met vrijdag 26 februari 16.00 uur is de T-splitsing Krimpenerbosweg, Vijverlaan in beide richtingen helemaal afgesloten voor auto’s en ander  gemotoriseerd verkeer. We maken in die periode van de T-splitsing een rotonde. We hebben er expres voor gekozen om deze werkzaamheden in de voorjaarsvakantie uit te voeren. Er is dan minder verkeer op de weg, dan tijdens andere (werk)weken. Er geldt een omleidingsroute voor auto’s en ander gemotoriseerd verkeer. We leiden fietsers en voetgangers om langs de werkzaamheden. Ook zijn er verkeersregelaars aanwezig om bussen en hulpdiensten te begeleiden.

Betere doorstroming van het verkeer door een rotonde

De Krimpenerbosweg is vanaf april een onderdeel van de omleidingsroute voor de volgende fase van het project ‘de Grote Kruising. Na afronding van de werkzaamheden aan de Grote Kruising zorgt de rotonde blijvend voor een betere en veiligere doorstroming.

Voor auto’s en ander gemotoriseerd verkeer geldt een omleidingsroute

De omleidingsroute loopt over de Nieuwe Tiendweg, Moderato, Vijverlaan tot aan de Olm en visa versa. Kijk voor de omleidingsroutes op www.degrotekruising.nl.

Op de projectwebsite staat meer informatie over het project ‘de Grote Kruising’

Meer weten over het project ‘de Grote Kruising’? U vindt meer informatie op de projectwebsite www.degrotekruising.nl.