Enquête activiteiten- en evenementenaanbod

26 oktober 2020

Enquête activiteiten- en evenementenaanbod

Krimpen aan den IJssel is een gemeente met een bescheiden aanbod aan georganiseerde activiteiten en evenementen op het gebied van cultuur, sport en vrije tijd. Door de huidige coronacrisis moesten dit jaar helaas diverse activiteiten en evenementen geannuleerd of beperkt uitgevoerd worden. We hopen en vertrouwen erop dat het aanbod in de komende jaren weer kan groeien tot een gepast en gewaardeerd niveau.

Als gemeente willen we deze periode aangrijpen om het aanbod van de afgelopen jaren te evalueren. Hoe heeft u de activiteiten en evenementen (vóór de corona-uitbraak) beleefd? Heeft u suggesties om het aanbod voor nog meer mensen in Krimpen aan den IJssel aantrekkelijk en toegankelijk te maken? Ontbreekt er nog iets in het aanbod?

Deze week ontvangt een groot deel van de Krimpense huishoudens een brief op de deurmat. De brief bevat een link naar een online enquête. Door het invullen van deze online enquête in 8 tot 10 minuten kunt u meepraten over de toekomst van het activiteiten- en evenementenaanbod in de gemeente. Vanaf volgende week zal de enquête ook gedeeld worden op onze social media platformen.

Doet u mee? We zijn benieuwd naar uw ervaringen.