Heeft u uw WoonWijzerBox al besteld?

21 april 2020

Heeft u uw WoonWijzerBox al besteld?

Al meer dan 500 Krimpense huishoudens hebben de WoonWijzerBox aangevraagd bij de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerBox is een pakket met energiebesparende maatregelen die huiseigenaren zelf kunnen uitkiezen. Denk aan led-lampen, isolatiemateriaal, een waterbesparende douchekop en persoonlijk duurzaam advies. Eind januari is de actie voor alle Krimpense particuliere huiseigenaren gestart. Met deze actie wil de gemeente huiseigenaren stimuleren om energiebesparende maatregelen te treffen. 

Veel Krimpenaren hebben radiatorfolie aangeschaft en materiaal om kieren te dichten. Ook de speedcomfort ventilator en tijdschakelaars zijn in trek. Het meest populair zijn de led-lampen. Daarvan zijn er meer dan 3500 van besteld.

Hoe werkt de actie?

Bent u eigenaar van een woning? Dan kunt u op een snelle en simpele manier beginnen met energie besparen. U betaalt 10 euro en krijgt 90 euro van de gemeente cadeau door het invullen van een kortingscode. Voor minimaal 100 euro kunt u de WoonWijzerBox samenstellen. Het uitkiezen van kleine, maar effectieve energiebesparingsmaatregelen kan op de site www.woonwijzerwinkel.nl/krimpenaandenijssel. Daar vindt u ook de kortingscode.