Kom jij aanstaande zaterdag Sinterklaas welkom heten bij de Waterbus?

14 november 2019

Sinterklaasintocht, locatie Waterbus

Sinterklaas en zijn pieten komen alweer bijna naar Krimpen aan den IJssel. Op zaterdag 16 november varen zij met de stoomboot naar de haven bij de steiger van de Waterbus in de Stormpolder. Kom jij samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar de Waterbus? En zing je dan weer uit volle borst mee met de Sinterklaasliedjes?

Gewijzigde locatie aankomst Sinterklaas

In tegenstelling tot voorgaande jaren, komt Sinterklaas met zijn pieten dit jaar aan bij de steiger van de Waterbus in de Stormpolder. Vanaf 12.30 uur begint op deze locatie het programma. Om even voor 13.00 uur gaan we heel hard Sinterklaasliedjes zingen, zodat Sinterklaas en de pieten ons kunnen horen en zich welkom voelen in Krimpen. Om 13.00 uur komt het gezelschap met de stoomboot aan in de haven bij de Waterbus. Na het welkomstwoord van burgemeester Martijn Vroom neemt de Sint samen met zijn pieten genoeg tijd voor de kinderen die naar de Waterbus zijn gekomen.

Kom met de fiets!

Als de weersvoorspellingen uitkomen blijft het zaterdag droog en is het prima weer om op de fiets naar de Sinterklaasintocht te komen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen. De fietsenstalling bevindt zich aan de rechterzijde van het terrein bij de Waterbus.

Voorstellingen

Na het programma bij de Waterbus zijn er ’s middags in de aula van het Krimpenerwaard College twee Sinterklaasvoorstellingen. De eerste voorstelling start om 14.45 uur en de tweede voorstelling om 16.15 uur. Kaarten voor beide voorstellingen zijn volledig uitverkocht.

Graag heten wij jullie aanstaande zaterdag welkom.