Praat met de gemeenteraad op 20 november

5 november 2019

Praat met de gemeenteraad op 20 november

Op 20 november bezoekt een aantal gemeenteraadsleden de wijk Oud-Krimpen. Woont u in Oud-Krimpen en heeft u vragen, ideeën of suggesties voor uw wijk? Of wilt u een praatje maken met een van de gemeenteraadsleden? Kom dan tussen 19.00 en 21.00 uur langs bij de voormalige muziekschool, Tuinstraat 43. U kunt zelf bepalen hoe laat u in deze periode een bezoek brengt aan de bijeenkomst. Er is een vrije inloop.

1 op 1 in gesprek over wat er bij u leeft

De voormalige muziekschool is zo ingericht dat u op een laagdrempelige manier met de raadsleden in gesprek kunt over de onderwerpen die u graag wilt bespreken. Dit kan van alles zijn. Alle onderwerpen zijn welkom. U kunt uw vragen, ideeën en suggesties 1 op 1 met de gemeenteraadsleden delen.

Betrokkenheid bij de lokale politiek vergroten

Op 20 november is de gemeenteraad aanwezig in de wijk Oud-Krimpen, maar ze doen steeds een andere wijk aan. Vier keer per jaar brengen raadsleden een bezoek aan een van de wijken van Krimpen aan den IJssel. Dit doet de raad omdat ze graag de betrokkenheid van inwoners bij de lokale politiek wil vergroten. Ze willen graag met u in contact komen, u ontmoeten en in gesprek gaan. Zij zien er naar uit met u in gesprek te gaan!