Project "de grote kruising" van start!

18 december 2018

Grote kruising

De gemeenteraad heeft op 13 december bijna 7 miljoen euro beschikbaar gesteld. Met dit geld kan in 2019 worden gestart met de werkzaamheden die het mogelijk maken om in 2021 de fundering van de grote kruising te vernieuwen. Hiermee gaat het project nu écht van start. 

Website

Het project ‘de Grote Kruising’ bestaat uit verschillende werkzaamheden, uit te voeren in meerdere fases. Alle informatie over de fases en de achtergrond van dit project is te vinden op de website www.degrotekruising.nl. Houd deze website de komende jaren in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen! Direct belanghebbenden informeren we als dat nodig is ook schriftelijk.

Omgevingsmanager

Het project is veelomvattend, duurt enige jaren en kent veel verschillende betrokken partijen. We hechten daarom sterk aan een heldere communicatie. De gemeente heeft in de persoon van Ruud de Vos een omgevingsmanager aangesteld. Hij onderhoudt de contacten met de verschillende partijen en is het vaste aanspreekpunt voor betrokkenen en inwoners.

Ruud de Vos is bereikbaar via het telefoonnummer 06 55 21 60 82. Ook kunt u uw vragen of opmerkingen aan hem doorgeven via het contactformulier op www.degrotekruising.nl.

Op termijn houdt hij ook spreekuur in een informatiecentrum vlakbij de Grote Kruising.