Wilt u ook een energieverbruik van nul?

19 oktober 2018

Themadag WoonWijzerWinkel

Een energieverbruik van nul! Dat klinkt iedere woningeigenaar als muziek in de oren. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Op zaterdag 20 oktober legt de WoonWijzerWinkel tijdens een themadag uit wat Nul op de Meter wonen inhoudt, wat ervoor nodig is en welke mogelijkheden u heeft om het te bewerkstelligen. 

Wat kunt u verwachten? Vanaf 9.00 uur staat de koffie of de thee klaar. Vervolgens kunt u aanschuiven bij presentaties over alles rondom Nul op de Meter wonen, zoals: financieringsmogelijkheden, kosten en baten, oplossingsrichtingen en garanties. Aansluitend kunt u een rondje lopen in de showroom van 2500m², waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. Heeft u na de presentaties interesse in één van de genoemde maatregelen? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Inschrijven voor de themadag kan op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over isoleren, ventileren en andere energiebesparende maatregelen!