Rommelmarkt Koningsdag

17 februari 2017

Rommelmarkt

Op donderdag 27 april is het Koningsdag. In Krimpen aan den IJssel vinden op die feestelijke dag verschillende activiteiten plaats. Stichting Trouw aan Oranje organiseert op Koningsdag traditiegetrouw een rommelmarkt. De rommelmarkt wordt gehouden van 10.30 tot 16.00 uur op het Tuyterplein.

Inschrijving gesloten

Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven voor een plekje op de rommelmarkt. Binnenkort wijst stichting Trouw aan Oranje door loting de beschikbare plekken toe. Inschrijvers worden hierover door Stichting Trouw aan Oranje geïnformeerd.

Reactie

In de week van 10 tot en met 15 april  ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld een reactie via e-mail. Let er dus goed op dat u een juist e-mailadres invult. Met een onjuist ingevuld e-mailadres kan Stichting Trouw aan Oranje u niet bereiken, u bent dan automatisch uitgesloten van deelname.
In de e-mail die u ontvangt, staat of u wel of niet een van de gelukkigen bent die een standplaats heeft bemachtigd. Als u een standplaats met een nummer heeft gekregen voor de rommelmarkt, neemt u dan wel het nodige mee om uw plaats gezellig te maken? U kunt denken aan een tafeltje of een kleedje. Voor vragen over de rommelmarkt op Koningsdag kunt u een e-mail sturen naar rommelmarkt.krimpen@gmail.com.

We wensen u een gezellige Koningsdag toe!
Stichting Trouw aan Oranje