Paastoernooi volleybal

CULTUUR

Begindatum: 15-04-2017 08:30
Einddatum: 17-04-2017 17:00

Het volleybal paastoernooi vindt plaats op zaterdag 15 en op maandag 17 april 2017. De eerste wedstrijden starten om 08.30 uur en eindigen om 20.00 uur. Maandag 17 april wordt het toernooi vervolgd om tenslotte te eindigen met de finales. Deze finales eindigen om 17.00 uur. Alle tijden zijn echter onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
Zoals elk jaar is er ook weer de mogelijkheid om op vrijdagavond 14 april te trainen in Sporthal ‘De Boog’. Op zondag wordt een vrijblijvend buiten toernooi(tje) op zand of op gras georganiseerd. Elk jaar zijn er naast het Paastoernooi ook verschillende bekerwedstrijden. Afgelopen jaar is gebleken dat dit geen probleem moet zijn. In totaal hebben 3 teams deelgenomen aan het Paastoernooi en aan bekerwedstrijden. Als organisatie doen wij ons best dit allemaal in het schema te laten passen.

Voor wie

Dit jeugdtoernooi is voor dames en heren tot en met 24 jaar op het moment van het toernooi. De grens is hierbij vastgelegd op 1 januari 1992. Hierbij is het toegestaan dat ieder team twee dispensatie spelers in het team mag hebben die niet ouder zijn dan 28 jaar en waarbij de grens 1 januari 1988 is.

Niveau

Om een zo hoog mogelijk niveau na te streven proberen we elk jaar een sterk deelnemersveld te creëren. We richten ons daarom voornamelijk op 2e divisie teams of hoger waarbij de minimum grens ligt op dat van gemiddeld de 3e divisie. Mocht u twijfelen of uw team wel van voldoende niveau is, neem gerust contact met ons op.

Waar

De wedstrijden vinden plaats in de prachtige sporthal ‘De Boog’ in Krimpen aan den IJssel. Deze sporthal is NOC-NSF goedgekeurd en heeft een houten vloer. Er is een gratis wifi-hotspot aanwezig.

Kosten

Het inschrijfgeld voor deelname aan het Paastoernooi bedraagt € 135,- per team. Dit is inclusief toegangskaarten voor het ‘Paasfeest’ voor alle teamleden plus opgegeven begeleiders. Er is de mogelijkheid om vanaf vrijdagavond 14 april tot maandagochtend 17 april te verblijven in Sporthal de Populier. Dit kost € 15,- per persoon voor het gehele weekend waarbij ontbijt voor zaterdag tot en met maandag is inbegrepen alsook de lunch op zondag. Verder is er nog € 50,- borg per team, welke normaal gesproken, binnen twee weken na het toernooi wordt teruggestort.