Meiden gezocht voor workshop kickboksen

BUURT

Begindatum: 02-10-2018 19:00
Einddatum: 13-11-2018 20:30

Jongerenwerk Krimpen is op zoek naar meiden in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar die een workshop KICKBOKSEN willen volgen. De workshop is gratis.

Het Jongerenwerk Krimpen wil voor meiden een workshop kickboksen organiseren die 6 weken lang in de avond wordt gegeven door een ervaren docente.

De workshop zal plaatsvinden op dinsdagavond vanaf 19 uur, duurt anderhalf uur en start op 2 oktober 2018.

Wat ga je leren?

Meiden van 12 - 17 jaar weerbaarder maken door middel van sportlessen gegeven door een ervaren sportinstructrice. De deelnemers leren verschillende (basis-)technieken.

De meiden leren om te gaan met het eigen lijf/lichaam, door middel van variƫrende oefeningen, die zowel solo als met een sparringpartner uitgevoerd kunnen worden. Ook leren zij zich zelfverzekerder op te stellen in onaangename situaties (bijvoorbeeld tijdens het uitgaan). Ze leren zelfverdedigingstechnieken aan, zodat zij beter voor zichzelf op kunnen komen. En natuurlijk werken zij aan hun conditie en uithoudingsvermogen.

Bij 8 of meer inschrijvingen zal de workshop doorgaan. Er is maximaal plaats voor 12 meiden!

Interesse of wil je meer informatie?

Mail of bel met Linda Smits; lindasmits@stjjmh.nl

Wil je op de hoogte blijven over alles wat het jongerenwerk in Krimpen doet? Meldt je aan of volg ons op Twitter: @jongerenkrimpen, Facebook: jongerenwerkkrimpen en Instagram: @jongerenwerkkrimpen