Inloop de IJssel - elke dinsdagmiddag

CULTUUR

Begindatum: 24-05-2016 13:30
Einddatum: 31-12-2016 00:00

Inloop de IJssel

Met veel genoegen informeren wij u over Inloop de IJssel. Een open inloop in Krimpen aan den IJssel voor mensen die leven met kanker. We hopen dat u deze informatie wilt delen met andere geïnteresseerden, belanghebbenden, cliënten, etc. Eind januari opende Inloop de IJssel haar deuren. Inmiddels is de Inloop iedere dinsdagmiddag geopend van 13.30 tot 16.30 uur. "Het is fijn om te merken dat gasten steun vinden en het waarderen dat ze ergens terecht kunnen."

Mensen bij elkaar brengen
Als mensen worden geconfronteerd met kanker, is dat heftig. Alles wat zo vanzelfsprekend was, is dat even niet meer. Mensen krijgen te maken met emoties als angst, onzekerheid, soms boosheid en vaak veel vragen. Inloop de IJssel is er om deze mensen te ondersteunen. Inloop de IJssel wil -aanvullend op de medische zorg- mensen die leven met kanker bij elkaar brengen. Mensen die kanker hebben (gehad), naasten, mantelzorgers en nabestaanden uit Krimpen aan den IJssel en omgeving zijn van harte welkom. De bezoekers van Inloop de IJssel worden in een warme omgeving welkom geheten door een gastvrouw en/of gastheer die, vaak uit eigen ervaring, weten wat kanker met je doet. Gasten kunnen zonder afspraak binnen lopen voor een kopje koffie, een praatje, een luisterend oor, informatie of in contact komen met lotgenoten.

Binnenlopen
Wilt u een andere keer even binnenlopen? Dat kan! De inloop is iedere dinsdagmiddag geopend van 13.30 tot 16.30 uur, Lage Vijver 2, de Vijverhoek, Krimpen aan den IJssel.