Improvisatietheatervoorstelling in De Tuyter

CULTUUR

Begindatum: 15-04-2017 20:00
Einddatum: 15-04-2017 00:00

Op zaterdag 15 april spelen de Impromaniacs, dé theatersportvereniging uit Krimpen aan den IJssel samen met theatersportvereniging uit Den Haag, een voorstelling in theater De Tuyter. Het spektakel begint om 20.00 uur.

Tijdens de voorstelling spelen de improvisatiecteurs van de Impromaniacs en Improfessioneel om en om scènes die zijn geïnspireerd door suggesties uit het publiek.  Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld personages, locaties of gebeurtenissen. Tijdens de voorstelling komen de meest uiteenlopende locaties, personages en emoties voorbij, wat zorgt voor verrassende scènes.

Bij de diverse scènes worden verschillende spelvormen gebruikt. Voorbeelden zijn spelvormen met zang en muziek, scènes met mensen uit het publiek en/of scènes met veel emoties. Bekende voorbeelden van improvisatietheater zijn televisieprogramma's als "De Lama's", de “Alpacas” en “De Grote Improvisatieshow”.

Benieuwd geworden naar deze voorstelling? Deze kan voor slechts € 6,- worden bezocht. Reserveren is mogelijk via de website van de Impromaniacs: www.impromaniacs.nl/reserveren.