Voorjaarsconcert Concordia

CULTUUR

Begindatum: 25-03-2017 20:00
Einddatum: 25-03-2017 00:00

Op zaterdagavond 25 maart geeft muziekvereniging Concordia haar eerste voorjaarsconcert in ontmoetingscentrum De Tuyter met als thema “Windows of the World”.

Het Jeugdorkest onder leiding van Ivo Kouwenhoven speelt o.a. “The Young Artist” met als soliste Renée van Velzen op hobo en “The Pink Panther” met de saxofoons in de hoofdrol. Het Jeugdorkest heeft onlangs uitstekend gepresteerd tijdens het ToBe Festival in Dordrecht en popelt om zich deze keer aan het thuispubliek te laten horen.

Het Concertorkest onder leiding van Rob Sloekers speelt o.a. “Windows of the World”, “Call of the Cossack” en “Martenizza”.
De Melody & Percussion Band neemt het publiek mee op een muzikale reis over de verschillende continenten van de wereld. Volgens dirigenten Jan de Kwant en Martien Slingerland kunnen zij, in het nieuwe onderkomen, eindelijk weer gaan doen waar ze goed in zijn en dat is muziek maken. Het publiek zal blij verrast zijn door het nieuwe repertoire waaraan hard is gewerkt en nieuwe elementen zijn toegevoegd.

Adres/openingstijd/kaarten

Nachtegaalstraat 8 in Krimpen aan den IJssel.
Zaal open om 19.30 uur , aanvang om 20.00 uur.
De entree bedraagt € 7,50.
Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar, maar i.v.m. het beperkte aantal plaatsen is het verstandig om vooraf te reserveren via info@concordiakrimpen.nl