Boekenruilbeurs Bibliotheek Capelle 24 september

CULTUUR

Begindatum: 16-09-2016 19:00
Einddatum: 24-09-2016 00:00

De eerste Boekenruilbeurs van Capelle aan den IJssel was zo'n succes dat we er op korte termijn nog een gaan organiseren. De tweede boekenruilbeurs is op zaterdag 24 september van 12:00-15:00 uur onder de arcade van Bibliotheek Capelle Centrum.
 
Als boekenliefhebbers weten we dat het goed is om af en toe je boekenkast aan een kritische blik te onderwerpen en plek te maken voor nieuw leesvoer. En wees gerust – u gaat niet met meer boeken naar huis dan waarmee u bent gekomen! Het principe van de Boekenruilbeurs is simpel: u doneert een boek en neemt een ander boek mee. Zo ruilt u dus uw boek en kunt u gratis uw boekenkast verversen! Verras uzelf met een voor u onbekende schrijver of nog niet eerder gelezen boek.

Bibliotheek van thuis

De bibliotheek zet zich in voor sociale duurzaamheid en leesplezier! Daarom verbinden wij de boekenkasten van de Capellenaren thuis aan elkaar in de Bibliotheek van thuis. Om dit in de toekomst digitaal mogelijk te maken is onze samenwerkingspartner Bksy aanwezig om hun boekendeel-app onder de aandacht te brengen. Bksy en de bibliotheek willen een boekendeelgroep gaan starten om de app uit te gaan proberen en om een community met elkaar te gaan vormen.
Wilt u meedoen aan de boekendeelgroep geeft u zich dan voor 3 oktober op via e-mail: communicatie@bibliotheekaandenijssel.nl of schrijft u in tijdens de beurs.