Ontmoetingscentrum De Tuyter

Inleiding

Ontmoetingscentrum De Tuyter is een multifunctioneel centrum in Krimpen aan den IJssel. In De Tuyter bevinden zich de Bibliotheek aan den IJssel, de Wereldwinkel, de Lokale Omroep en Eetcafé de Crimpenaar. Er is een theaterzaal waar regelmatig voorstellingen en andere activiteiten zijn. In de centrale ontmoetingsruimte wordt geëxposeerd door kunstenaars. Deze exposities worden ingericht door de werkgroep kunstzaken. Het NUT organiseert diverse cursussen in De Tuyter. Een overzicht hiervan vindt u op de website van het NUT.

Meer informatie

De Tuyter heeft een groot aantal mogelijkheden. Het is mogelijk om verschillende zalen te huren. Naast de grote theaterzaal kunt u beschikken over diverse kleinere ruimtes, bijvoorbeeld voor verenigingsactiviteiten of vergaderingen. U kunt hiervoor contact opnemen met de gemeente Krimpen aan den IJssel, tel. 14 0180 of met de beheerder van De Tuyter, tel. (0180) 51 99 31. Wilt u meer weten over de exposities in de ontmoetingsruimte of zelf exposeren? Kijk dan naar de link Exposities.

Bezoekadres

Raadhuisplein 2, 2922 AD Krimpen aan den IJssel

Gemeentehuis Krimpen aan den IJssel

Contact

Openingstijden publiekscentrum

Bij het Publiekscentrum in de hal van het raadhuis kunt u alleen op afspraak terecht. Op maandag van 8.30 tot 20.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 20.00 uur.